عسل مخصوص انگبین با قند زیر 5%
ارگانیک و طبیعی
بسته بندی مدرن-پلمپ درپوشی.
با قند زیر 5% (بدون ضرر برای افرادی که بیماری قند -دیابت-دارند)
راه تشخیص "عسل" طبیعی از تقلبی؟
*ریختن عسل در آب سرد:
اگر مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، میبینید که عسل کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ میکند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل میشود اما عسل تقلبی سریع در آب حل میشود.
اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتری برخوردار است.
*رس زدن عسل(شکرک میزند):
رس زدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی تهنشین میشود و رس(شکرک) میزند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور میشود و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود.
*معتبرترین روش تشخیص عسل طبیعی،تست آزمایشگاهی هست.