دوره آموزش متنی تولید و بسته‌بندی انواع مربا و مارمالاد
مدرس:حوریا ملکی
مدت زمان دوره:ندارد مدرک پایان دوره:ندارد
484500 تومان
خرید دوره

دوره آموزش متنی تولید و بسته‌بندی انواع مربا و مارمالاد

4 از 5
18 نفر امتیاز داده اند
آنچه در اين دوره خواهيد آموخت
  • آشنایی با شرایط اقلیمی و ارتباطی محل کسب و کار
  • شناخت تجهیزات، مواد اولیه و میزان نیروی انسانی مورد نیاز
  • نحوه محاسبه دوره بازگشت و نقطه سر به سر کسب و کار مورد نظر
  • شرایط بازار فروش محصول تولیدی
  • مساحت مورد نیاز برای شروع کسب و کار با ظرفیت مشخص
  • مجوزهای مورد نیاز و نحوه دریافت آن‌ها از سازمان‌های مختلف
  • آشنایی با تمامی مراحل کسب و کار
  • شناخت ریسک‌های کسب وکار
اين دوره شامل ...
  • شناخت کلیات کسب و کار مورد نظر
  • جداول ضروریات مورد نیاز جهت شروع کسب و کار
  • محل‌های مناسب جهت شروع کسب و کار
  • جداول تخمین مالی شروع کسب و کار
  • جداول تخمین فروش و نرخ سوددهی کسب و کار
  • آمار صادرات و واردات محصول تولیدی
  • بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و واردکنندگان محصول مورد نظر در جهان
توضيحات

با فرا رسیدن فصل میوه‌های مختلف، برخی از خانم‌ها اقدام به تهیه مربا در منزل خود و برای استفاده شخصی می‌کنند، اما تولید همین محصولات که اتفاقاً کار خیلی سختی هم نیست، می‌تواند به عنوان یک منبع درآمد شناخته شود. با بسیاری از وسایل موجود در منزل می‌توان انواع مربا و مارمالاد تولید کرد و پس از بسته ‌بندی به فروش رساند. ضمن اینکه محصولات خانگی این روزها در بازار طرفداران خودشان را دارند.

سرانه مصرف انواع مربا و مارمالاد در کشور سالانه در حدود 2.7 کیلوگرم است که با توجه به میانگین قیمت این محصولات، گردش مالی سالانه این صنعت در کشور، حدود 94 میلیارد تومان می‌شود. انواع مربا و مارمالاد صادر و وارد می‌شوند. مقدار صادارت این محصولات در سال 97، در حدود 5939 تن بوده و در مقابل حدود 4000 تن از این محصولات نیز به کشور وارد شده است. با افزایش تولید مربا و مارمالاد می‌توان از مقدار ضایعات میوه‌ها کاست و در عوض با صادرات بیشتر این محصولات برای کشور ارزآوری نمود.

برای راه‌اندازی این شغل خانگی نیاز به سرمایه ثابتی در حدود 15 میلیون تومان وجود دارد که برای خرید تجهیزات تولید و دریافت مجوزها مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرمایه در گردش ماهانه مورد نیاز نیز 22 میلیون تومان خواهد بود. در این طرح فرض بر آن شده که تولیدکننده ماهانه 1100 کیلوگرم انواع مربا و مارمالاد تولید کرده و به فروش می‌رساند. در این صورت می‌تواند حداقل ماهی 2.5 میلیون تومان سود خالص به دست آورد. نرخ سوددهی این کسب و کار نیز سالانه در حدود 84 درصد می‌شود که سوددهی بسیار مطلوبی برای یک شغل قلمداد می ‌شود.

دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه‌های مورد نیاز برای تولید مربا و مارمالاد پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان برتر این حوزه در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاس‌های حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند.

توجه: این دوره آموزشی مجازی (غیرحضوری) است و صرفاً در حساب کاربری شخص در سایت نمایش داده می شود.

آشنایی با سرفصل ها

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

1. مقدمه

1.1. آشنایی کلی

1.1.1 تفاوت مربا و مارمالاد

1.1.2 تاریخچه

1.1.3 انواع ساختمان‌های مناسب این صنعت

1.1.4 انواع روش‎های تولید و فرآوری صنعتی و خانگی

1.1.5 انواع تجهیزات مورد نیاز برای تولید مربا و مارلاد به شکل خانگی و صنعتی

1.1.6 انواع ترکیبات مورد نیاز برای تولید محصول به شکل صنعتی و خانگی

1.2. انواع و اقسام مربا و مارمالاد

1.2.1. مربای به

1.2.2. مربای هویج

1.2.3. گل محمدی

1.2.4. مربای کیوی

1.2.5. مربای پرتقال

1.2.6. مربای بهارنارنج

1.2.7. مربای بالنگ

1.2.8. مربای توت فرنگی

1.2.9. مربای انجیر

1.2.10. مربای هندوانه

1.2.11. مربای زردآلو

1.2.12. مربای هلو

1.2.13. مربای گلابی

1.2.14. مربای گوجه سبز

1.2.15. مربای تمشک

1.2.16. مربای سیب

1.2.17. مربای آناناس

1.2.18. مربای انبه

1.2.19. مربای آلبالو

1.1.20 مربای آلو

1.2.21. مربای انار

1.2.22. مربای گیلاس

1.2.23. مربای شقاقل

1.2.24. مربای نارنگی

1.2.25. مربای طالبی

1.2.26. مربای زرشک

1.2.28. مربای توت

1.2.29. مربای انگور

1.3. مزیت‌های اقتصادی تولید مربا

1.4. جذابیت‌های مالی طرح

1.5. فواید و خواص محصول

1.6. شناخت روند کلی تولید مربا و مارمالاد در منزل

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

2. ضروریات

2.1. آب

2.2. هوا، دما و مسائل جوی

2.3. زمین و خاک

2.4. حمل‌ونقل و ارتباطات

2.5. جدول ضروریات

 

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

3. ملزومات

3.1. ظرفیت تولیدی

3.2. ساختمان و سازه

3.2.1. پنجره‌ها

3.2.2. کف

3.2.3. دیوارها

3.2.4. سقف

3.2.5. پله‌ها

3.3. تجهیزات، ماشین‌ها ‌و ابزارها

3.3.1. میزکار

3.3.2. یخچال

3.3.3. هسته‌گیر آلبالو و گیلاس

3.3.4. خردکن

3.3.5. تاریخ‌زن رومیزی

3.3.6. کولر

3.3.7. بخاری

3.4. فناوری

3.5. مواد اولیه و مواد مصرفی

3.5.1. انواع میوه‌ی تازه

3.6. سوخت‌‌ها ‌و انرژی‌های مورد نیاز

3.7. نیروی انسانی

3.8. ملاحظات قانونی و حقوقی

3.8.1. لیست مجوزهای مورد نیاز

3.8.2. روند کلی اخذ مجوز‌ها 

3.8.3. قوانین مرتبط با این کسب‌وکار

3.9. سایر نهاده‌‌ها ‌و ملزومات مورد نیاز

3.10. تکمیل جدول ملزومات

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

4.    پلن مالی

4.1. فرضیات

4.2. جداول هزینه‌های ثابت

4.3. جداول هزینه‌های جاری طرح

4.4. جمع کل سرمایه گذاری طرح

4.5. جدول فروش (درآمد)

4.6. پیش‌بینی مالی طرح

4.7. محاسبه دوره بازگشت سرمایه

4.8. محاسبه‌ی نقطه‌ی سربه‌سر

4.9. نحوه‌ی دستیابی به سرمایه‌ی اولیه برای شروع طرح

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

5. پلن حقوقی

5.1. مجوزهای لازم برای شروع این کسب‌وکار

5.1.1. مدارک لازم برای صدور پروانه‌ی مسئول فنی و مجوز بهداشتی مشاغل خانگی

5.1.2. پروانه‌ی مسئول فنی

5.1.3. مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی

5.1.4. روش اجرایی صدور پروانه‌ی مسئول فنی و مجوز بهداشتی مشاغل خانگی

5.1.5. ثبت برند و علامت تجاری

5.1.6. مراحل ثبت برند

5.1.7. مدارک مورد نیاز جهت ثبت برند تجاری، علائم تجاری و علامت تجاری

5.1.8. روش‌های اخذ نشان سیب سلامت

5.2. قوانین کسب‌وکار

5.3. قوانین صادرات و واردات

5.3.1. قوانین و ضوابط واردات

5.3.2. مراحل صادرات مواد غذایی

5.4. تسهیلات و حمایت‌های دولتی

5.4.1. ضوابط حمایتی مشاغل خانگی

5.5. قوانین مالیاتی کسب‌وکار

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

6. پلن بازار

6.1. بازار هدف کجاست؟

6.2. میزان مصرف کنونی در بازار هدف چقدر است؟

6.3. اندازه‌ی بازار هدف حدودا چقدر است؟

6.4. پیش‌بینی میزان مصرف (تقاضا) برای محصول تولید شده در بازار هدف

6.5. وضعیت کنونی رقابت(رقبا) در بازار هدف محصول ما چگونه است؟

6.6. فرهنگ مصرف محصول

6.7. مزیت‌های اقتصادی تولید مربا و مارمالاد

6.8. آمار صادرات و واردات این محصول

6.9. تعیین استراتژی قیمت‌گذاری

6.10. جدول خلاصه‌ی پلن بازار

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

7. پلن عملیات

7.1. پیش‌تولید

7.1.1. تهیه‌ی مواد اولیه

7.2. مرحله‌ی اول (آماده‌سازی)

7.2.1. شستشو

7.2.2. پوست‌گیری و خرد کردن میوه

7.2.3. روش استریل کردن شیشه‌های مربا

7.3. مرحله‌ی دوم (فرآوری)

7.3.1. طرز تهیه‌ی مربای آلبالو

7.3.2. طرز تهیه‌ی مربای توت فرنگی

7.3.3. طرز تهیه مربای به

7.3.4. طرز تهیه‌‌ی مربای بهار نارنج

7.3.5. طرز تهیه مربای پوست پرتقال

7.3.6. طرز تهیه‌ی مربای گل محمدی

7.3.7. نکات کلیدی در تهیه مربای گل محمدی

7.3.8. طرز تهیه‌ی مربای هویج

7.3.9. طرز تهیه‌ی مربای انجیر

7.3.10. طرز تهیه‌ی مربای سیب

7.3.11. طرز تهیه‌ی مربای بالنگ

7.3.12. طرز تهیه‌ی مربای شقاقل

7.4. تهیه‌ی مارمالاد

7.5. مرحله‌ی سوم (بسته‌بندی)

7.6. مرحله‌ی چهارم (فروش و بازاریابی)

در این قسمت موارد زیر را آورده ایم:

8. پلن ریسک

8.1. ملزومات

8.2. عملیات

8.3. مالی

8.4. بازار

در این مرحله برای موفقیت بیشتر، پیشنهاداتی ارائه می گردد.

در این قسمت برای آشنایی بیشتر مصاحبه با افراد موفق را آورده ایم.

 

در این گام، اهمیت و جایگاه مربا در مسائل فقهی و زیست محیطی را بیان می کنیم.

مدرس دوره

حوریا ملکی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
خانم ملکی در زمینه ی تولید، نگهداری و طعم دهی انواع مرباجات، مارمالاد، شوریجات و ترشیجات بدون مواد افزودنی و آلرژی زا فعالیت می کنند.
ارزیابی دوره
4 از 5
18 نفر امتیاز داده اند
88
85
87
89
86
عضویت/ورود سریع جهت خرید دوره
پرسش و پاسخ
پاسخ به این پرسش
جمیله داعی

سلام من تا حالا چند جور مربا درست کردم ولی همیشه باید اونهارو تو یخچال نگهداری می کردم وگرنه کپک می زد. می خواستم بدونم این دوره آموزش لازم را در این باره میده ؟ با تشکر.

پاسخ به این پرسش
علی

سلام، ممنون از سایت و برنامه بسیار خوش ساخت و عالی میدون. میخواستم بدونم برای این دوره تخفیفی چیزی قرار نیست بزارید، میخوام تهیه کنم

وحید حسین زاده

سلام. تشکر میکنیم از شما کاربر محترم

تا 22 بهمن تخفیف برای کلیه دوره ها داشتیم. اگر بازم تخفیفی بود اطلاع رسانی خواهیم کرد.


پاسخ به این پرسش
روح الله محمودی

عرض سلام و ادب و احترام ما خودمون باغ آلبالو داریم و هر ساله میچینیم و میدم دست دلال میخوام به کاری راه بندازم که کمپوت و شربت و مربا و... آلبالو و سایر میوه ها مثل گیلاس و گلابی و زردآلو درست کنم و به بازار عرضه کنم و چند نفر هم مشغول کار بشن. ولی نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم و چه چیزهایی لازم داره از نظر تجهیزات.

وحید سوادی جهانگیری

سلام

جهت کسب راهنمایی برای شروع کسب و کار مورد نظرتان می توانید در بخش کلینیک مشاوره اقدام به ثبت درخواست مشاوره  بنمایید.


پاسخ به این پرسش
امیرحسین مهدیزاده سراج

سلام، با تشکر از همت بالایتان برای راه اندازی این سایت، پیشنهاد میکنم که آموزش مربا و مارمالاد بدون شکر و عسل را آموزش دهید . بخاطر اینکه: 1- کم کالری و مفید است برای سلامت جامعه ایرانی 2- قابل استفاده برای کلیه بیماران( دیابت و سرطان و چاقی و فشار خون و 143 بیماری رابطه مستقیم دارد با مصرف زیاد شکر) 3- کالای جدید و نوآوری است که مشابه آن در بازار کم است. 4- میتوان به کشورهای همسایه صادر نمود و ارزآوری دارد. 5- طریق پخت مربا و مارمالاد در سایت های آشپزی است ، ولی بدون شکر خیر. و به همراه صدها فواید دیگر. موفق باشید.

وحید حسین زاده

سلام. ضمن تشکر از پیشنهاد شما دوست گرامی، سعی میکنیم دوره مد نظر شما را نیز در اولویت دوره های تدوینی خود قرار دهیم. در هر صورت اگر شما مایل به همکاری با سایت میدون در این زمینه و یا سایر دوره های اموزشی باشید، از طریق تماس با ما، با بخش آموزش سایت میدون در ارتباط باشید.


نظرات

سلام آیا تولید خانگی مربا حت عنوان مشاغل خانگی ميشه مانند مربا های با برند و تولید کارخانه در سوپر مارکت ها عرضه و به عمده فروشی ها فروخت

مهندس درختی

با سلام. برای عرضه محصولات شما باید چندین مجوز اخذ نمایید. مثل مجوز بهداشتی و ....